Yritysmuutto

Jos yrityksesi muuttaa, tuomme muuttolaatikot paikalle ja puramme työpöydät ja muut kalusteet ja viemme ne uuteen osoitteeseen. Sähkökäyttöinen Kiipijä-kärry on apuna esimerkiksi kassakaappien kuljetuksessa.

Osaavan henkilökuntamme avulla löydämme juuri sinulle sopivan ratkaisun, olipa kyse sitten muutaman tavaran siirtämisestä tai suuren yrityksen muutosta.

 


Lue lisää muuttopalveluistamme:

Yrityksen muuttopalvelut

Kotimuutto kotimaassa tai ulkomaille

Muuttolaatikot ja tarvikkeet

"Koko yritysmuutto sujui mutkattomasti ja joustavasti"

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä

► Lue asiakastarinoita blogistamme

Ajankohtaista Porin Tilausajossa

► Viimeisimmät uutiset blogissa

K atso viimeisimmät tarjouksemme!

► Uusimmat kampanjat

Mutkaton ja joustava muutto

Toimistomme Porissa joutui muuttamaan väliaikaisiin tiloihin pois remontin alta. Alkuperäinen arvio oli, että toimistomme remontti olisi kestänyt vain muutaman kuukauden, mutta lopulta jouduimme työskentelemään evakossa puoli vuotta.

Porin Tilausajo hoiti koko muuton aina tavaroiden pakkaamisesta ja pöytien purkamisesta laatikoiden kuljettamiseen. Saimme myös varastoitua tavaramme remontin ajaksi Tilausajon varastoon. Muuttaessamme takaisin omiin tiloihimme tilausajolaiset kokosivat taas pöydät ja toivat tavarat paikalleen.

Olemme Tilausajon palveluun enemmän kuin tyytyväisiä. Tavaroiden pakkaaminen ja muuttaminen sujui heiltä mutkattomasti. He olivat myös äärimmäisen joustavia, kun jouduimme hakemaan tarvittaessa tavaroita varastosta. Lämpimästi suosittelemme Tilausajon muuttopalvelua!

Varamiespalvelu
Mikko Jaakkola
yrittäjä

Pyydä tarjous

Tilaa muutto