Ota yhteyttä

Arvot

Kokonaisvastuu

Otamme vastuun tekemisistämme ja pidämme antamamme lupaukset  asiakkaille, osakkaille ja sopimusliikennöitsijöille.

Avoimuus

Vuoropuhelun käymisen on oltava helppoa niin yrityksen sisällä kuin ulkopuolellakin. Keskustelemme aina suoraan sen henkilön kanssa, jota asia koskee ratkaistessamme ongelmia.

Yksilön kunnioittaminen

Kaikilla on sama ihmisarvo. Tehtävät ovat erilaisia, mutta kokonaisuus koostuu kaikkien työpanoksesta. Jokaisella on oltava mahdollisuus menestyä työssään.

Näistä toimintatavoista asiakkaamme tunnistavat Porin Tilausajo Oy:n.

Porilaisten kuljetusliike jo 60 vuoden ajan

Olemme autoilijoiden omistama kuljetusliike ja tällä hetkellä olemme yksi Porin suurimmista kuljetus- ja logistiikkayrityksistä. Tilausajon omistaa 86 osakas-autoilijaa.

Kuljetusliikkeemme toimii koko Satakunnan alueella. Olemme olennainen osa alueen talouselämää - on kyseessä sitten rakennuksen huoltotyöt, tietyömaa, teollisuuslaitoksen kuljetus, satamaliikenne tai yksityishenkilön risukuorman kuljetus, useimmiten mukana on yhtiömme autoja.

Porin Tilausajo toimii kuljetus- ja logistiikkapalveluyrittäjien verkostona. Yrityksen keskeisenä toiminta-ajatuksena on tarjota hyvin suunniteltua ja johdettua kumppanuutta sekä asiakkailleen että osakkailleen. Toiminnan ja palveluiden kehittämisessä huomioimme koko Satakunnan alueen kuljetus- ja logistiikkatarpeet.

Osaamisemme kattaa maantiekuljettamisen koko kirjon - kirjekuoresta laivalohkoon.

Visio

Tavoitteenamme on olla Satakunnan johtava kuljetustilauskeskus. Olemme tehokas toimija ja kuljetuspalvelumme ovat arvostettuja ja tuottavat asiakkaillemme selvää lisäarvoa. Kehitämme jatkuvasti omia IT-ratkaisujamme parantaaksemme asiakaspalvelua ja tukeaksemme työskentelytapaamme. Olemme aktiivisesti kehittämässä kuljetussuunnittelua ja sitä ohjaavaa teknologiaa. Näin varmistamme tehokkaat ja joustavat kuljetukset ja logistiikan sekä asiakkaillemme että osakkaillemme.

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä

► Lue asiakastarinoita blogistamme

Ajankohtaista Porin Tilausajossa

► Viimeisimmät uutiset blogissa

Katso viimeisimmät tarjouksemme!

► Uusimmat kampanjat

INFO         YRITYS        HENKILÖKUNTA         TILAA KULJETUS       TARJOUSPYYNTÖ        OTA YHTEYTTÄ