"Pitkä asiakassuhde kertoo mutkattomasta yhteistyöstä"

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä

► Lue asiakastarinoita blogistamme

Ajankohtaista Porin Tilausajossa

► Viimeisimmät uutiset blogissa

Katso viimeisimmät tarjouksemme!

► Uusimmat kampanjat

Tavarakuljetukset

Kuljetamme kaikki koneet, laitteet ja tavarat haluamaasi paikkaan niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti.

Pikakuljetukset

Kuljetamme pikana tärkeät ja kiireelliset lähetykset. Lähetyksesi pääsee välittömästi matkaan ja määränpäähän. Jos tarvitset pikakuljetusta tuotteidesi kuljetukseen, ota yhteyttä myyntiin, niin järjestämme haluamasi kuljetukset pikaisesti perille.  

Paikalliskuljetukset

Toimitamme paikalliskuljetuksia Porin kaupungin alueella ja ympäri Satakuntaa. Paikalliskuljetuksella pikkupaketit saadaan liikkumaan edullisesti aikataulun mukaan ympäri Satakuntaa. Pyydä tarjous paikalliskuljetuksista: 040 860 7800.

Valtakunnalliset kappaletavarakuljetukset

Valtakunnalliset kappaletavarakuljetukset toimitamme osakkaamme Transporin kautta. Transpori on Fennoroadin alueliikennöitsijä, ja hyödyntää Fennoroadin valtakunnallista verkkoa kuljetuksissa.

Vakioreitit

Konttikuljetuspalvelut

Toimimme konttienkuljettajina pääsääntöisesti Porin ja Rauman satamien talousalueilla (länsirannikolla), mutta toimintamme ulottuu tarvittaessa koko maan kattavasti. Konttikuljetuspalveluissa on asiakkaittemme käytössä viiden osakasyhtiömme kuljetuskalusto muun muassa vetäjiä, puoli- ja täysperävaunuja. Asiakaskonttien säilytysalueella konttidepossa on kuormaaja ja trukki (28t) sekä 2 kurottajaa.

Massakuljetukset

Toimitamme suurimmatkin massakuljetukset täyskuormakuljetuksina Satakunnassa ja Satakunnasta ympäri Suomea. Massakuljetukset hoidamme osakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kalustolla.

Erikoiskuljetukset

Hoidamme ylileveät ja ylikorkeat sekä erikoiskuljetukset osakkaidemme kalustolla Satakunnassa ja Satakunnasta ympäri Suomea. Määrittelemme tapauskohtaisesti hinnan ja kaluston, sekä tarvittaessa etuauton kuljetukseen.

Nosturiautot


Lue lisää kuljetuspalveluistamme:

Maansiirtokuljetukset

Ateriakuljetukset

Tavarakuljetukset:

- Pikakuljetukset

- Paikalliskuljetukset

- Valtakunnalliset kappaletavarakuljetukset

- Konttikuljetukset

- Massakuljetukset

- Erikoiskuljetukset

Pyydä tarjous

Tilaa kuljetus