Pyydä tarjous

Tilaa muutto

Muuttopalvelut, vuokraus ja kiipijäkärry

Muuttopalvelumme hoitaa yrityksen tai kodin uuteen osoitteeseen – tarvittaessa ulkomaille asti.

Ennen muuttoa toimitamme halutessasi muuttolaatikot ja muut pakkaustarvikkeet muutettavaan kohteeseen. Yritysmuutoissa hoidamme tarvittaessa kalusteiden purun, pakkauksen ja kuljetuksen sekä kokoamme ne uusiin tiloihin. Osaava muuttohenkilökuntamme tekee muutolle tarkan suunnitelman ja aikataulun.

Hoidamme myös kansainväliset muuttokuljetukset. Painavien esineiden muutto- ja siirtokuljetukseen käytössämme on sähköinen Kiipijä-kärry.

Vuokraamme myös pelkkiä muuttolaatikoita.


Lue lisää muuttopalveluistamme:

Yrityksen muuttopalvelut

Kotimuutto kotimaassa tai ulkomaille

Muuttolaatikot ja tarvikkeet

"Koko yritysmuutto sujui mutkattomasti ja joustavasti"

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä

► Lue asiakastarinoita blogistamme

Ajankohtaista Porin Tilausajossa

► Viimeisimmät uutiset blogissa

K atso viimeisimmät tarjouksemme!

► Uusimmat kampanjat

MUUTTOPALVELUT         YRITYSMUUTOT       KOTIMUUTOT        MUUTTOLAATIKOT

Mutkaton ja joustava muutto

Toimistomme Porissa joutui muuttamaan väliaikaisiin tiloihin pois remontin alta. Alkuperäinen arvio oli, että toimistomme remontti olisi kestänyt vain muutaman kuukauden, mutta lopulta jouduimme työskentelemään evakossa puoli vuotta.

Porin Tilausajo hoiti koko muuton aina tavaroiden pakkaamisesta ja pöytien purkamisesta laatikoiden kuljettamiseen. Saimme myös varastoitua tavaramme remontin ajaksi Tilausajon varastoon. Muuttaessamme takaisin omiin tiloihimme tilausajolaiset kokosivat taas pöydät ja toivat tavarat paikalleen.

Olemme Tilausajon palveluun enemmän kuin tyytyväisiä. Tavaroiden pakkaaminen ja muuttaminen sujui heiltä mutkattomasti. He olivat myös äärimmäisen joustavia, kun jouduimme hakemaan tarvittaessa tavaroita varastosta. Lämpimästi suosittelemme Tilausajon muuttopalvelua!

Varamiespalvelu
Mikko Jaakkola
yrittäjä