Vuokraa meiltä muuttolaatikot

Vuokraamme muuttolaatikoita niin kotimuuttoihin kuin yritysmuuttoihin. Meiltä onnistuu myös raskaiden esineiden kuljetus. Vuokraamme myös sähköllä toimivaa Kiipijä-kärryä. Porraskiipijät ovat muuttomiehen korvaamaton apuväline raskaiden kuormien muutoissa. Porraskiipijä nopeuttaa ja helpottaa mm. sähkölaitteiden, kassakaappien, rakennustarvikkeiden ja säilytyskalustojen kuljetusta portaissa ja vähentää ratkaisevasti vaarallisten muuttotehtävien tapaturmariskiä sekä muuttomiehille että kuljetettavalle kuormalle, kerroksista riippumatta. Sähköisellä porraskiipijällä selviää nopeasti ja vaarattomasti muuttotehtävistä, joihin normaalisti vaaditaan useaa henkilöä ja huomattavaa varovaisuutta. Muista tilata porraskiipijä erikseen jos sitä tarvitset.

Voit myös vuokrata meiltä umpikontteja muuttokuljetuksiin tai tavaroiden säilyttämiseksi esimerkiksi remontin ajaksi.


Lue lisää muuttopalveluistamme:

Yrityksen muuttopalvelut

Kotimuutto kotimaassa tai ulkomaille

Muuttolaatikot ja tarvikkeet

Pyydä tarjous

Tilaa muutto

"Koko yritysmuutto sujui mutkattomasti ja joustavasti"

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä

► Lue asiakastarinoita blogistamme

Ajankohtaista Porin Tilausajossa

► Viimeisimmät uutiset blogissa

K atso viimeisimmät tarjouksemme!

► Uusimmat kampanjat

MUUTTOPALVELUT         YRITYSMUUTOT       KOTIMUUTOT         MUUTTOLAATIKOT

Mutkaton ja joustava muutto

Toimistomme Porissa joutui muuttamaan väliaikaisiin tiloihin pois remontin alta. Alkuperäinen arvio oli, että toimistomme remontti olisi kestänyt vain muutaman kuukauden, mutta lopulta jouduimme työskentelemään evakossa puoli vuotta.

Porin Tilausajo hoiti koko muuton aina tavaroiden pakkaamisesta ja pöytien purkamisesta laatikoiden kuljettamiseen. Saimme myös varastoitua tavaramme remontin ajaksi Tilausajon varastoon. Muuttaessamme takaisin omiin tiloihimme tilausajolaiset kokosivat taas pöydät ja toivat tavarat paikalleen.

Olemme Tilausajon palveluun enemmän kuin tyytyväisiä. Tavaroiden pakkaaminen ja muuttaminen sujui heiltä mutkattomasti. He olivat myös äärimmäisen joustavia, kun jouduimme hakemaan tarvittaessa tavaroita varastosta. Lämpimästi suosittelemme Tilausajon muuttopalvelua!

Varamiespalvelu
Mikko Jaakkola
yrittäjä