Kokeneet kuljettajat takaavat palvelun laadun

Tilaamme ulkopuolisilta kuljetuspalveluja työmailla tarvittavien massojen sekä kiviaineksen kuljetukseen. Omien erikoisautojen hankkiminen ja ylläpito eivät kannata, sillä autoja tarvitaan vain noin kuusi kuukautta vuodesta, eikä niitä voi käyttää muihin tarkoituksiin.

Ostamme Porin Tilausajolta kaikki asfalttimassan kuljetukset. Tarvitsemme kuljetuksia päivittäin asfalttien tekokaudella. Tilausajolta löytyy meidän tarpeisiimme sopiva kalusto sekä ammattitaitoiset ja kokeneet kuljettajat erityislaatuisen tavaran kuljetukseen.

Yhteistyömme Porin Tilausajon kanssa on sujunut mutkattomasti. Kertoohan siitä jo noin kolmekymmentä vuotta kestänyt asiakkuussuhdekin.


Peab Asfalt - Peab Industri Oy
aluepäällikkö
Jari Soikkeli

"Pitkä asiakassuhde kertoo mutkattomasta yhteistyöstä"

Maa-aines ja irtotavarakuljetukset

Hoidamme kaikki maa-aineksen siirtoon liittyvät kuljetukset ja konepalvelut. Kuljetuksen lisäksi voit tilata pyöräkuormaajan tai kaivinkoneen työmaallesi. Tarvitsetko hiekkaa, sepeliä, soraa tai muuta maa-ainesta pihaasi? Nyt voit tilata maa-aineksen ja kuljetuksen helposti samalla kertaa.

Maa.aines.comin kattava maa-aines-verkkokauppa sopii sinulle, joka haluat maa-ainekset helposti omaan pihaasi, puutarhaan tai tielle. Valikoima kattaa kaikenlaiset sepelit, murskeet, luonnonkivet, hiekat, kuorikkeet ja mullat. Tuotevalikoima vaihtelee hieman eri alueilla, joten tarkistathan saatavuuden täältä.

Raskaat maansiirtokuljetukset

Oletko rakentamassa talon pohjaa tai tietä? Kuljetamme kaivuutöiden yhteydessä syntyneen ylimääräisen maa-aineksen pois, sekä teemme maansiirtotöitä. Meiltä saat siis maansiirtokuljetusten lisäksi kaivuutyöt sekä maan täytöt ja tasaukset.


Lue lisää kuljetuspalveluistamme:

Maansiirtokuljetukset

Ateriakuljetukset

Tavarakuljetukset:

- Pikakuljetukset

- Paikalliskuljetukset

- Valtakunnalliset kappaletavarakuljetukset

- Konttikuljetukset

- Massakuljetukset

- Erikoiskuljetukset

Pyydä tarjous

Tilaa kuljetus