Pyydä tarjous

Tilaa kuljetus

"Yhteistyö tehtaan ja kuljettajien välillä on saumatonta."

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä

► Lue asiakastarinoita blogistamme

Ajankohtaista Porin Tilausajossa

► Viimeisimmät uutiset blogissa

Katso viimeisimmät tarjouksemme!

► Uusimmat kampanjat

TERMINAALIPALVELUT

KONTTIKULJETUSPALVELUT

JAKELU JA ASENNUS

AJOJÄRJESTELY

LOGISTIIKKA

Logistiikka varastoinnista asennukseen

Monipuolisista logistiikkapalveluistamme löytyy ratkaisu erilaisten tavaroiden kuljetuksiin, konttien käsittelyyn ja terminaalitarpeisiin.  Tarjoamme lisäksi varastokeräilyä, jakelua ja asennusta niin yksityisille kuin yritysasiakkaille.

Toimimme useiden kaluste- ja toimistotarvikeyritysten kumppanina ja jakelemme tavarat ja asennamme asiakkaan hankkimat kokonaisuudet paikoilleen. Meiltä löytyy sopiva kalusto minkä tahansa tuotteen, tavaran tai aineksen kuljettamiseen – myös pikana tai erikoiskuljetuksena. Asiakkaidemme käytössä on Porin Uudessaniityssä sijaitseva logistiikkaterminaali sekä Mäntyluodon sataman läheisyydessä konttiterminaali, joissa varastoidaan ja käsitellään jatkokuljetettavaksi teollisuustuotteita ja kontteja ympäri Suomea ja ulkomaille.

Vahva logistiikkaosaamisemme on kokonaisuudessaan asiakkaidemme käytössä: kuljetusten lisäksi suunnittelemme optimaaliset jakelureitit ja vastaamme ajojärjestelyistä. Koordinoimme koko logistisen ketjun.


Lue lisää logistiikkapalveluistamme:

Terminaalipalvelu konteille ja muille teollisuustuotteille

Konttikuljetukset Porin ja Rauman satamista

Monipuoliset kuljetuspalvelut

Kalusteiden ja toimistolaitteiden jakelu ja asennus

Ajojärjestely ja jakelureittien optimointi

ASIAKASCASE

Pitkä asiakassuhde palkitsee

"Varastotilat kartonkitehtaallamme ovat haasteelliset ja rajalliset. Saamme varastoitua omaan varastoomme vain noin kahden päivän tuotannon. Tästä johtuen ulkoinen varasto on meille lähes tulkoon välttämätön.

Porin Tilausajolta olemme ostaneet varastopalveluita jo parin vuosikymmenen ajan. Palvelu sisältää kartongin kuljetuksen tehtaalta varastoon, kartongin varastoinnin sekä lähetykset ja lastauksen.

Olemme erittäin tyytyväisiä Porin Tilausajon palvelutasoon ja sitoutumiseen. Tilausajon kuljettajat ovat tehneet työtä pitkään, ja yhteistyö tehtaan ja heidän välillä on saumatonta."


Corenso United Oy Ltd
hankinta- ja logistiikkapäällikkö
Petri Kamppi