Monipuoliset lisäpalvelut – vuokraus, nostopalvelu

Oletko nostopalvelun tarpeessa? Kattava ja monipuolinen kuljetus- sekä nostokalustomme taipuu monenlaisiin huolto-, kunnossapito ja aputöihin niin yritysten, taloyhtiöiden, yhdistysten kuin yksityishenkilöiden avuksi. Toimialueenamme on erityisesti Pori ja Satakunta, mutta kaikki kuljetukset hoituvat tarvittaessa myös muualle Suomeen.

Toimitamme vaihtolavat ja kontit työmaille ja kiinteistöille. Meiltä saa myös kylmäkontit tai henkilöautolla siirrettävän kylmäperävaunun.

Kalustostamme löytyy erikokoisia autonostureita ja puiden kaatoon sopivaa välineistöä. Hoidamme monenlaisia ympäristön- ja kiinteistönhoitoon sekä jätehuoltoon ja materiaalin kierrätykseen liittyviä kuljetuksia. Konelavoilla kuljetamme niin työkoneet kuin henkilöautotkin.

Nostopalvelut

Tarjoamme nostopalveluja teollisuuden ja yksityisiin tarpeisiin. Meiltä saat kaikenkokoisia autonostureita sekä teollisuuden koneet, laitteet ja tarvikkeet. Asennamme myös ilmastointilaitteet katolle, hoidamme veneen noston, laskun ja kuljetuksen ja tulemme urakoitsijan avuksi nostamaan katolle autonostureilla.

Vaihtolavan vuokraus

Vaihtolava on kätevä muuttojen ja pihatalkoiden yhteyteen, rakennustyömaille ja remontin purkujätteelle. Vuokraamme vaihtolavoja taloyhtiöille, yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille. Vaihtolavat haetaan täytenä pois. Vuokraamme vaihtolavoja lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa.

Konttien vuokraus

Vuokraamme umpikontteja muuttokuljetuksiin tai esimerkiksi tavaroiden säilömiseen remontin ajaksi. Vuokraamme myös kylmäkontteja kylmäsäilytystä varten esimerkiksi isompiin juhliin ja kylmäperävaunua vaikka mökkireissua varten.

Kylmäkonteissa ja kylmäperävaunuissa on kylmäkoneet, jotta elintarvikkeesi säilyvät kylmänä. Kylmäperävaunun saa kätevästi auton perään.

Ympäristön- ja kiinteistönhoito

Hoidamme auraukset, hiekoitukset ja kiinteistöjen huoltotyöt sopimuksella. Suoritamme myös jätteiden kuljetuksia.

Kierrätyspalvelut ja jätehuolto

Järjestämme elektroniikkajätteiden kierrätyksen puolestasi vaihtolavojen kautta. Viemme puu- ja metallitavaran sekä elektroniikan kierrätettäväksi. Jätehuollossa ovat mukana yhteistyökumppanimme ja osakkaamme.

Monipuoliset lisäpalvelut Porin Tilausajosta

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä

► Lue asiakastarinoita blogistamme

Ajankohtaista Porin Tilausajossa

► Viimeisimmät uutiset blogissa

Katso viimeisimmät tarjouksemme!

► Uusimmat kampanjat

Pyydä tarjous

Tilaa vaihtolava