Kokeneet kuljettajat takaavat palvelun laadun

Tilaamme ulkopuolisilta kuljetuspalveluja työmailla tarvittavien massojen sekä kiviaineksen kuljetukseen. Omien erikoisautojen hankkiminen ja ylläpito eivät kannata, sillä autoja tarvitaan vain noin kuusi kuukautta vuodesta, eikä niitä voi käyttää muihin tarkoituksiin.

Ostamme Porin Tilausajolta kaikki asfalttimassan kuljetukset. Tarvitsemme kuljetuksia päivittäin asfalttien tekokaudella. Tilausajolta löytyy meidän tarpeisiimme sopiva kalusto sekä ammattitaitoiset ja kokeneet kuljettajat erityislaatuisen tavaran kuljetukseen.

Yhteistyömme Porin Tilausajon kanssa on sujunut mutkattomasti. Kertoohan siitä jo noin kolmekymmentä vuotta kestänyt asiakkuussuhdekin.


Lemminkäinen Infra Oy
aluepäällikkö
Jari Soikkeli

"Pitkä asiakassuhde kertoo mutkattomasta yhteistyöstä"

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä

► Lue asiakastarinoita blogistamme

Ajankohtaista Porin Tilausajossa

► Viimeisimmät uutiset blogissa

Katso viimeisimmät tarjouksemme!

► Uusimmat kampanjat

KULJETUKSET       MAANSIIRTOKULJETUKSET      ATERIAKULJETUKSET        TAVARAKULJETUKSET

Kuljetus kirjekuoresta laivalohkoon - kuljettaja ja kalusto joka lähtöön

Tavaroiden kuljetus on päätoimialamme. Kuljetamme kaikenlaisia ja kaikenkokoisia tuotteita ja maa-ainesta. Liikennöitsijöidemme ja kumppaneidemme kalustosta ja palveluistamme löytyy sopiva ratkaisu niin pikapaketin, lounasannoksen kuin sorakuorman kuljetukseen.

Teemme Porissa ja muualla Satakunnan alueella monenlaisia yritysten tavarakuljetuksia ja vastaamme myös tuotteiden jakelusta sekä tarvittaessa asennuksesta. Yksittäisten kuljetusten lisäksi vastaamme tarvittaessa myös laajemmin logistiikasta ja ajojärjestelyistä. Toimialueenamme on erityisesti Pori ympäristöineen, mutta automme kulkevat myös muualle Suomeen ja ulkomaille asti.


Lue lisää kuljetuspalveluistamme:

Maansiirtokuljetukset

Ateriakuljetukset

Tavarakuljetukset:

- Pikakuljetukset

- Paikalliskuljetukset

- Valtakunnalliset kappaletavarakuljetukset

- Konttikuljetukset

- Massakuljetukset

- Erikoiskuljetukset

Pyydä tarjous

Tilaa kuljetus