Kokeneet kuljettajat takaavat palvelun laadun

Tilaamme ulkopuolisilta kuljetuspalveluja työmailla tarvittavien massojen sekä kiviaineksen kuljetukseen. Omien erikoisautojen hankkiminen ja ylläpito eivät kannata, sillä autoja tarvitaan vain noin kuusi kuukautta vuodesta, eikä niitä voi käyttää muihin tarkoituksiin.

Ostamme Porin Tilausajolta kaikki asfalttimassan kuljetukset. Tarvitsemme kuljetuksia päivittäin asfalttien tekokaudella. Tilausajolta löytyy meidän tarpeisiimme sopiva kalusto sekä ammattitaitoiset ja kokeneet kuljettajat erityislaatuisen tavaran kuljetukseen.

Yhteistyömme Porin Tilausajon kanssa on sujunut mutkattomasti. Kertoohan siitä jo noin kolmekymmentä vuotta kestänyt asiakkuussuhdekin.


Lemminkäinen Infra Oy
aluepäällikkö
Jari Soikkeli

"Pitkä asiakassuhde kertoo mutkattomasta yhteistyöstä"

Tule käymään:
Satakunnankatu 43,
28130 Pori

Poikkea kahville, meillä on aina tarjolla tuoretta kahvia!

Soita meille:
040 860 7800

Lähetä sähköpostia:
myynti(at)porintilausajo.fi

► Tutustu henkilökuntaamme.

Seuraa meitä
Facebookissa!

2016 | Porin Tilausajo Oy | www.porintilausajo.fi | Kiitos käynnistä!

Kuljetukset kirjekuoresta laivalohkoon

Kuljetamme kaikenlaisia ja kaikenkokoisia tuotteita ja maa-ainesta. Liikennöitsijöidemme ja kumppaneidemme kalustosta ja palveluistamme löytyy sopiva ratkaisu niin pikapaketin, lounasannoksen kuin sorakuorman kuljetukseen.

Teemme Satakunnan alueella monenlaisia yritysten tavarakuljetuksia ja vastaamme myös tuotteiden jakelusta. Ateria- ja elintarvikekuljetuksia hoidamme sekä ruokapalveluille että yrityksille, tarvittaessa huolehdimme laitteet paikoilleen tai aterian ruokapöytään asti.

Valtakunnallisissa tavarakuljetuksissa hyödynnämme Fennoroadin jakeluverkkoa. Kiireelliset lähetykset hoituvat pikakuljetuksena. Meillä on kattava kalusto konttikuljetuksiin ja erilaisiin maansiirtotöihin sekä maa-aineksen ja työkoneiden kuljetukseen. Ajamme myös kaikenlaisia erikoiskuljetuksia ja massakuljetuksia.

Yksittäisten kuljetusten lisäksi vastaamme tarvittaessa myös laajemmin logistiikasta ja ajojärjestelyistä.


Lue lisää kuljetuspalveluistamme:

Maansiirtokuljetukset

Ateriakuljetukset

Tavarakuljetukset:

- Pikakuljetukset

- Paikalliskuljetukset

- Valtakunnalliset kappaletavarakuljetukset

- Konttikuljetukset

- Massakuljetukset

- Erikoiskuljetukset

ASIAKASCASE

Pyydä tarjous

Tilaa kuljetus