"Yhteistyö tehtaan ja kuljettajien välillä on saumatonta."

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä

► Lue asiakastarinoita blogistamme

Ajankohtaista Porin Tilausajossa

► Viimeisimmät uutiset blogissa

Katso viimeisimmät tarjouksemme

► Lue lisää

TERMINAALIPALVELUT

KONTTIKULJETUSPALVELUT

JAKELU JA ASENNUS

AJOJÄRJESTELY

LOGISTIIKKA

Konttikuljetuspalvelut

Toimimme konttienkuljettajina pääsääntöisesti Porin ja Rauman satamien talousalueilla (länsirannikolla), mutta toimintamme ulottuu tarvittaessa koko maahan.

Konttikuljetuspalveluissa on asiakkaittemme käytössä viiden osakasyhtiömme kuljetuskalusto. Kuljetuskalustoomme kuuluu muun muassa kuorma-autoista nuppeja, puoli- ja täysperävaunu yhdistelmiä sekä autonosturi kalustoa.

Asiakkaitamme ovat muun muassa alueella toimivat maahantuontiyhtiöt, huolintayhtiöt, sahatavarayhtiöt, romunkäsittely-yritykset, kemian- ja metsäteollisuuden yhtiöt (kartongin valmistus yms.)

Kehitämme koko ajan yhteistyössä asiakkaittemme kanssa tehokkaita ja toimivia logistisia ratkaisuja konttikuljetuspalveluihimme.

 

 

 


Lue lisää logistiikkapalveluistamme:

Terminaalipalvelu konteille ja muille teollisuustuotteille

Konttikuljetukset Porin ja Rauman satamista

Monipuoliset kuljetuspalvelut

Kalusteiden ja toimistolaitteiden jakelu ja asennus

Ajojärjestely ja jakelureittien optimointi

Pitkä asiakassuhde palkitsee

"Varastotilat kartonkitehtaallamme ovat haasteelliset ja rajalliset. Saamme varastoitua omaan varastoomme vain noin kahden päivän tuotannon. Tästä johtuen ulkoinen varasto on meille lähes tulkoon välttämätön.

Porin Tilausajolta olemme ostaneet varastopalveluita jo parin vuosikymmenen ajan. Palvelu sisältää kartongin kuljetuksen tehtaalta varastoon, kartongin varastoinnin sekä lähetykset ja lastauksen.

Olemme erittäin tyytyväisiä Porin Tilausajon palvelutasoon ja sitoutumiseen. Tilausajon kuljettajat ovat tehneet työtä pitkään, ja yhteistyö tehtaan ja heidän välillä on saumatonta."


Corenso United Oy Ltd - Corex
hankinta- ja logistiikkapäällikkö
Petri Kamppi

Pyydä tarjous

Tilaa kuljetus